Cartellera teatral de gener 2023

2 gener, 2023

Foto: Isart

Fins al 8 de gener una meravella fa parada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), una filigrana visual plena de gràcia i agilitat, d’horror vacui: Déjà vu, de la companyia (circ?, dansa-teatre?) Manolo Alcántara. Aprendràs que la bellesa d’un calaix pot ser infinita.

També fins al 8 de gener, la companyia La Calòrica (Joan Yago) porten reflexió i disbauxa al Teatre Borràs, amb l’auca ecologista De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda.

18 de gener. Comença una Terra baixa (Reconstrucció d’un crim) molt especial al TNC (Sala Gran). Carme Portaceli i Pablo Ley fan pujar a escena una bomba preciosa actoral: Pepo Blasco, Laura Conejero, Mohamed El Bouhali, Borja Espinosa, Eduard Farelo, Mercè Mariné, Roser Pujol, Manel Sans, Kathy Sey i Anna Ycobalzeta. Feina de dramatúrgia: s’ha traslladat l’obra al segle XX (durant dues hores i mitja, de funció).

Amb humor negre i molta música, El missioner, una proposta de La Virgueria (Aleix Fauró, Isis Martín, Patrícia Bargalló, Júlia Ribera) aterra al Brossa, al carrer de Flassaders. Del 18 de gener al 5 de febrer.