Cartellera teatral de desembre 2022

1 Desembre, 2022

Foto: Isart

El 4 de desembre ens escapem a La Sala d’Argentona per repetir, per veure Les Impuxibles, el seu espectacle Harakiri. Sabeu quan un equip (artístic) és tant bo que no podeu deixar de veure tot allò que estrenen?

El 10 de desembre en Quim (Masferrer; Teatre de Guerrilla), presenta Bona gent a La Massa Teatre, de Vilassar de Dalt.

El 16 de desembre, fins al 15 de gener de 2023, el grandíssim actor Oriol Pla porta Travy a la Sala Beckett (Sala de baix) de Poblenou, una reflexió sobre l’art de diferents generacions, sobre les formes post-dramàtiques, el clown, la vida, la transgressió. La meravella via: Diana Pla, Oriol Pla Solina, Quimet Pla i Núria Solina.

Del 15 de desembre al 29 de gener de 2023, la comèdia (immobiliària i rural) Els rapinyaires, del dramaturg Roc Esquius (Apunta Teatre), fa pujar a escena Roser Batalla, Ramon Godino, Óscar Jarque, Rafaela Rivas; a la Sala Versus Glòries.

Del 21 de desembre al 15 de gener de 2023, un gran dramaturg, Juan Mayorga, arriba al Teatre Akadèmia (c/ Buenos Aires, 47; referència: Diagonal amb Villarroel), amb Himmelweg (Camino del cielo), una obra fosca i intensa, amb Cristina Plazas, Raimon Molins, Guillem Gefaell i Sònia Gardés.

With you everything. Benvingut(da) vint-i-tres(a).