Cartellera teatral de juny 2023

1 juny, 2023

Foto: Isart

Del 2 de juny al 2 de juliol, L’illa deserta de Marc Artigau (Barcelona, 1984; Les sense ànima, Un mosquit petit) aterra a La Villarroel, amb Miki Esparbé i Maria Rodríguez, per reflexionar sobre la vida, les seves vicissituds, les coincidències, les nostres decisions.

4 de juny (i 25 de juny). Amb motiu de la commemoració del Centenari de la mort de l’arquitecte Lluís Domènech i MontanerGente bien de Santiago Rusiñol es representa a Canet de Mar, al Castell de Santa Florentina (11 h).

9-10-11 de juny. 9a edició del Festival Píndoles, per veure teatre breu, al Castell de Montjuïc. I olé! Xafardegeu la programació a https://pindoles.com/programacio-2023/

Fins a l’11 de juny, Eufòria de Lara Díez, es pot veure a la Sala Beckett del Poblenou.

Dilluns, 19 de juny, a les 19 h. Lectura dramatitzada de Goteres (https://www.contextoteatral.es/goteres.html) de Marc G. de la Varga (Barcelona, 1986), una comedia dramàtica condimentada amb ciència-ficció, al Teatre Romea (11è Cicle de Lectures Dramatitzades de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC).

També fins al 19 de juny La nit del peix kiwi de (i dir.) Josep Julien (Barcelona, 1966), amb Santi Ricard, fa temporada a la Sala Flyhard. L’autor ha estat recentment Premi de teatre Ciutat d’Alzira (Palanca i Roca), per Carn humana.

24 de juny (fins al 6 d’agost): Marta Buchaca torna al Teatre Goya amb Quant temps em queda.

29 de juny. La comèdia de Carmen Marfá i Yago Alonso La pell fina (de la Sala Flyhard) salta ara al Teatre Borràs per estar-hi tot el mes de juliol (fins al 29). Maternitat, talent, i maneres de dir.

29, 30 de juny, i 1 de juliol de 2023. Espectacle inaugural del Festival Grec’2023, amb circ australià: The Pulse obre nous camins per a les arts del circ i uneix l’extraordinària tècnica i habilitat del conjunt de vint-i-quatre acròbates de Gravity & Other Myths sota la direcció de Darcy Grant amb les veus autòctones excepcionals del Cor de Noies de l’Orfeó Català, dirigit per Buia Reixach.

Heartbreak Hotel neix al carrer de Bacardí, 35 (a l’alçada de Rambla de Badal, 143), a Sants (Àlex Rigola, Irene Vicente, Igor Pinto). 72 cadires per oferir teatre de text i nova creació (www.heartbreakhotel.cat). Ibsen des del 12 de setembre.