Miniteatres: miniobra d’Elisenda Guiu

7 agost, 2013

Foto: Isart

La guionista i dramaturga masnovina Elisenda Guiu (Barcelona, 1974) ha vist pujar a escena, aquest agost, la seva divertida i sensual minipeça teatral “Síndria o meló” a l’espai escènic Miniteatres, que programa teatre de durada inferior a 15 minuts a preus molt reduïts en petites cambres. Ubicats al carrer d’En Robador, 22 — segon carrer que neix des de la vorera del Teatre Romea, en direcció a la Biblioteca de Catalunya; en definitiva l’immediat al carrer de la Junta de Comerç—, aquestes multiminisales —on, també, es pot prendre una beguda o un còctel a l’àrea de bar, gaudir d’exposicions artístiques a les seves parets i racons, o fer petar la xerrada a l’exterior— constitueixen una iniciativa d’Amparo Miralles, Ramón Corella, Carlos Fuentes i Elena Camacho.

Guiu és guionista, amb una llarga trajectòria en l’àmbit televisiu (Los Lunnis, Escena, Les 1000 i una, etc.). En la seva formació teatral, principalment a través de l’Obrador de la Sala Béckett, ha tingut, per exemple, com a professors Sanchis Sinisterra i Carles Batlle. Fou finalista del Premi de Teatre Breu de Badalona l’any 2012 (“Bombolla, crònica d’un desamor”.)

“Síndria o meló” es representa tot l’agost a la sala 2 de Miniteatres, de dimecres a dissabte, a quatre horaris diferents (21.15 h, 21.55 h, 22.35 h, 23,10 h) que donen peu a poder veure també altres obres. Els actors que la interpreten, Vanessa Margó i Isidre Montserrat estan fantàstics. Bon estiu!

https://www.isidremontserrat.com/#!__inicio-cat